Content Marketing vanuit je eigen kracht

Van mooie zelfpresentatie op social media naar een geloofwaardig expert imago. 

Dat de content marketing veel kansen biedt is duidelijk. Met name voor B2B waar de rol van marketing sterk toeneemt in tijden van een vernieuwd medialandschap, veeleisende klant en complexere verkoopprocessen. Dat content marketing efficiënter, goedkoper en duurzamer is dan traditionele marketingmethoden is ook een feit.
ContentMarketingMaar waar moet je beginnen? Hoe zorg je dat je opvalt in de enorme overvloed aan irrelevante informatie? Hoe kom je aan genoeg interessante content? Hoe zet je het om in concrete resultaten?

Veel organisaties realiseren zich niet hoe veel content ze al hebben. En hoeveel potentie er nog diep verborgen zit in een eigen goudmijn aan ervaring en kennis, de stille kracht achter de merknaam. Content marketing gaat niet om kennis weggeven, maar om die doelgericht te activeren en als een magneet voor je merk te laten werken. Het gaat niet om zo veel mogelijk content door meerdere kanalen te verspreiden maar om voor de klant relevante content op het juiste moment en via relevante kanalen aan te bieden.

Wij helpen je graag de juiste informatie boven tafel te krijgen en dit door te vertalen naar een strategie die werkt. Of het nou gaat om het aanboren van nieuwe doelgroepen, het binden van potentiële klanten of het verbeteren van je werkgeversimago.

Geen gelikte zelfpresentatie op sociale media dus, met mooie plaatjes en leuke teksten, maar een gerichte inzet van jouw expertise voor een duurzame merkpositie. Een uitgewerkt content plan zodat je zorgeloos aan de slag kan.

Wil je sparren over jouw content marketing? Bel 06 46101819.