Interne Communicatie en Engagement

Van functionele medewerkers naar betrokken ambassadeursVan strategie naar resultaten.

In tijden van een breed aanbod van beschikbare communicatiekanalen, makkelijke toegang tot informatie en enorme concurrentie draait het niet meer om het unieke product maar om de totale klantwaarde. Een waarde die de klant ervaart gedurende zijn gehele koopproces, van het ontstaan van een probleem tot de aankoop en het gebruik. Het is dus niet meer een kwestie van goede reclame en scherpe verkopers. Het is een kwestie van nieuwe geïntegreerde verkooptactieken, waarbij een hand-in-hand samenwerking tussen marketing, verkoop en de rest van de organisatie belangrijker is dan ooit om een consistente en betrouwbare klantbeleving te creëren. Door elke medewerker, op elke contactmoment met de klant.

IntComms

De beste strategie heeft geen kans van slagen als deze niet wordt omgezet in een duidelijke richting die voor alle medewerkers helder en geloofwaardig is. De mooiste verhalen over jou als werkgever gaan geen duurzame kracht vormen in het aantrekken en behouden van talent zonder een authentieke beleving en positieve energie binnen de organisatie.

Merk bouwen begint intern. Betrokken medewerkers die pal achter hun merk staan vormen de alle belangrijkste succesfactor voor elke organisatie.

Wij helpen je graag om jouw bedrijfsstrategie met begrip naar alle niveaus van de organisatie te brengen en alle medewerkers erbij te betrekken en te motiveren.

Meer weten over interne communicatieprogramma’s? Bel 06-46101819.