Over YARP

YARP ondersteunt organisaties, die zowel binnen Nederland als internationaal opereren, bij het doorvertalen van strategische ambities naar een geïntegreerde klantgerichte marketingaanpak. Passend bij de markt en bij de onderneming.

YARP is opgericht door Aleksandra, een ervaren internationale marketeer, met meer dan 15 jaar ervaring in B2C, B2B en technologie markten. In samenwerking met haar eigen netwerk van bewezen en flexibel inzetbare marketing- en communicatiespecialisten in verschillende disciplines, biedt zij met YARP volledige ondersteuning voor marketingprojecten. Simpele methoden, ontwikkeld vanuit nieuwe trends, bewezen theorieën en eigen praktijkervaringen.

Breed kijken, meedenken en snel schakelen –dat is onze kracht.

Uit ervaring weten wij al te goed dat uitgebreide plannen niet werken in de praktijk. Deze worden nauwelijks uitgevoerd en vertragen alleen maar de reactie op kansen die zich in de markt voordoen. Met kleinere stappen in de juiste richting kun je veel meer bereiken en je sneller aanpassen. Met focus op duidelijke korte termijn doelen stapje voor stapje bijdragen aan de langetermijnvisie.

Met YARP haal je de organisatorische en strategische kracht in huis om een specifiek doel te realiseren. Zo maak je gericht gebruik van een professionele ondersteuning en hou je vat op je marketingbudget.

Kleine stappen met impact!

Meer weten? Bel voor een verhelderend gesprek: 0646101819.

 

 

Aleksandra Boers-Pyra, Founder YARP Marketing Services

Aleksandra Boers-Pyra,
Oprichter YARP Marketing Services

LinkedIn profile