Voor wie?

YARP levert maatwerk aan brede scala van B2B-bedrijven. Tot onze klanten behoren zowel grote multinationals, alsook MKB ondernemingen en start-up’s van diverse sectoren. Voor elke klant zoeken wij naar de meest efficiënte oplossing, ongeacht de omvang en het budget van de opdracht.

Enkele voorbeelden van onze recente opdrachtgevers zijn WPS Parking Systems, Kerklau Shop Supplies, World Trade Center Twente, Imtech Traffic & Infra, TriboForm Engineering, FarmResult, Yokogawa Industrial Automation, Dutch Green Solutions.

 

Ben jij een internationale speler met marktleiderschapsambities?

De markt waarop je je begeeft verandert snel. Een goed product of een nieuwe technologie is niet meer voldoende om te groeien. Er valt veel te winnen met een betere afstemming van de marketinginspanningen met verschillende klantdoelgroepen en jouw eigen verkoopproces, maar je team komt er niet aan toe. Je besteedt veel aan internationale beurzen maar elke keer vraag je jezelf weer af “Wat haal ik er eigenlijk uit”? Je zit op een goudmijn van kennis en expertise maar krijgt het niet voor elkaar om het in een krachtige content marketing om te zetten. Je bedrijfsstrategie staat als een huis maar de vertaalslag naar een dagelijkse praktijk blijft een uitdaging.

Het wordt tijd om de marketingbudgetten efficiënter in te zetten en alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. YARP ondersteunt je waar nodig!

 

Ben jij een startup op zoek naar een effectieve en professionele marketingaanpak?

Het succes van elke startup wordt grotendeels bepaald door een goed geformuleerde propositie richting de markt. Door een krachtige vertaling van een innovatieve technologie naar een aantrekkelijke waarde die de relevante doelgroep aanspreekt.

Het enige dat telt op dit moment is jouw idee goed op de markt te laten landen en jouw business van de grond te krijgen door de eerste klanten aan te trekken. Het enige dat telt is zorgen dat je niet in de ‘valey of death’ belandt.

Verlies je waardevolle tijd niet door dit allemaal zelf uit te puzzelen. Wij helpen je graag om een klantgerichte unieke positionering te formuleren en jouw commerciële ambities naar een bijpassend plan van aanpak te vertalen. Met concrete stappen in de goede richting leggen wij samen sterke marketingbasis voor jouw business, zodat jij je volledig kan focussen op de groei van de onderneming.

 

Ben jij een MKB bedrijf met veel aspiraties en een drukke agenda?

Is jouw organisatie aan een professionaliseringsslag toe om meer uit je marketing te halen? Wil je de impact op je commerciële resultaten vergroten? Worstel je met een efficiënte aanpak voor internationale markten met lokale verschillen en meerdere distributiekanalen? Zie je er nieuwe kansen in de markt maar kom je niet aan toe om snel door te pakken? Misschien moet jouw ‘unieke positionering’ nog aangescherpt worden?

YARP helpt je graag om jouw marketing te stroomlijnen en belangrijke initiatieven snel te implementeren. Wij helpen je jouw visie handen en voeten te geven en jij bespaart tijd om je op je dagelijkse business te concentreren.

 

Ben jij actief in de zakelijke dienstverlening en wil je je beter onderscheiden?

Er zwemmen veel vissen in de vijver. Het gaat dus om de prijs of om de ‘click’. Ben jij je bewust van dat unieke ‘iets’ dat jouw propositie net iets anders maakt en de ‘click’ laat ontstaan? Weet je dit in een unieke waarde voor jouw klant te vertalen? Weet je dat ‘iets’ samen met jouw kennis slim in te zetten om meer klanten aan te trekken en een sterke expertpositie te bouwen? Online, offline of direct marketing, de juiste marketingmix wordt vanzelf duidelijk als je weet wat je wil bereiken.

Even sparen? Wij helpen je graag op weg. Laagdrempelig en vrijblijvend.